Info Kopdar Komunitas

Kopdar tgl 28 September 2017

Ayo rek, seng duwe waktu selo ayo teko nang agenda kopdar rutin Tribun Green Nord 27. Ojok lali dicatet tanggal, jam, karo panggone yo rek!
?: Kamis (28/09/2017)
?: 19.27WIB
?: Taman Hiburan Rakyat(THR)
Nang kopdar rutin mene iki gak mek ajang silahturahmi karo dulur Bonek Tribun Utara liyane tok, tapi sek akeh pembahasan liyane. Antarane sosialisasi #OurTribuneOurRules, persiapan gawe match dino Sabtu lawan Semeru FC. Wes, ojok lali bunderono kalendermu, teko nang kopdar rutin yo rek yo. Wani! #GreenNord27Tribune #OurTribuneOurRules –

Related posts

Pledoi Bonek

Redaksi Green Nord

Lirik Chant WOD

Green Nord

KOPDAR UMUM GREEN NORD’27

Redaksi Green Nord