Info Kopdar Komunitas

Kopdar tgl 28 September 2017

Ayo rek, seng duwe waktu selo ayo teko nang agenda kopdar rutin Tribun Green Nord 27. Ojok lali dicatet tanggal, jam, karo panggone yo rek!
?: Kamis (28/09/2017)
?: 19.27WIB
?: Taman Hiburan Rakyat(THR)
Nang kopdar rutin mene iki gak mek ajang silahturahmi karo dulur Bonek Tribun Utara liyane tok, tapi sek akeh pembahasan liyane. Antarane sosialisasi #OurTribuneOurRules, persiapan gawe match dino Sabtu lawan Semeru FC. Wes, ojok lali bunderono kalendermu, teko nang kopdar rutin yo rek yo. Wani! #GreenNord27Tribune #OurTribuneOurRules –

Related posts

Cerita di balik Sisi Utara Gelora 10 November

Green Nord

[UPDATE] HASIL PUTAR KARDUS DI GBT

Redaksi Green Nord 2

Where’s The Justice?

Redaksi Green Nord